Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Aline’s Valentine’s Wish List

Door Aline op 09.02.2013

Thuis liggen ze her en der verspreid: Aline's wish list zomer 2010, Aline's wish list winter 2011, Aline's X-Mas wish list and so on and so on... Als ik deze lijstjes zo nu en dan terugvind, tracht ik af te vinken wat ik al degelijk heb vergaard. 

Truth is: ik kan maar bitter weinig afvinken. De oorzaak hiervan is tweeledig: ten 1ste verspreid ik de lijstjes niet voldoende (think: fotokopieën beginnen maken), ten 2de zijn het voornamelijk wishfull thinking lists waarop weinig tot geen rekening wordt gehouden met 'wie het kleine niet eert...' Achja, a girl has got to dream... 

Bij deze begin ik al met een betere verspreiding: aan iedereen die graag mijn Valentijn wil zijn dit jaar, behold Aline's Valentine's Wish List 2013! And don't forget to bring your home made Valentine's card!

1. Het FAP tomboy shirt heb ik al in mijn bezit, maar deze sweatshirt versie zou echter ook prima in mijn garderobe passen. € 65,- te koop in de winkel van Filles à Papa in Brussel. 

2. I admit, ik ben helemaal dol op chocolade. Een klein beetje verslaafd zelfs... De prALINEs (heb je hem?) van Daskalidès zijn op en top Belgisch, super lekker en voor de gelegenheid met een liefdevolle packaging, want het oog wil ook wat! Je koopt deze heerlijke Valentine edit bij een Daskalidès shop in je buurt

3. Repetition is key. Als je iets echt wil en dat lang genoeg herhaalt, komt het er uiteindelijk van (Chanel, Chanel, Chanel, Chanel,...). Bij deze verhuist de black Chanel Boy van mijn kerstlijst naar mijn Valentijnslijst en waarschijnlijk ook naar mijn verjaardagslijst in juli. Hopelijk kan ik hem tegen Kerst 2013 van het lijstje halen. Prijs op aanvraag in de Chanel boetieks. 

4. Deze Balenciaga T-bar sandals blijven gewoon toppers. Ik heb al meerdere malen op het punt gestaan om over te gaan tot een aankoop, maar om de 1 of andere reden is het er nog nooit van gekomen. Om deze zomer mee door de stad te flaneren? Yes please! Op My Theresa kan je ze vinden voor € 395,-.

5. Last but not least, jewellery. Ik draag zelden oorringen, maar voor deze beauties van Marni kan ik niet anders dan een uitzondering maken. Voor (slechts?!) € 333,- kunnen deze statement earrings de jouwe zijn via net-a-porter.

Have a happy one! Xoxo A

page loaded