Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The Man Repeller x PJK

Door Patricia op 08.02.2013

Blogster Leandra Medine, beter gekend als The Man Repeller, sloeg de handen in elkaar met label PJK en brengt deze zomer de lijn "Man Repeller x PJK... Just Saying" op de markt. Een reeks ontwerpen met de Man Repeller stempel, die uiteraard geshowd worden door Miss Medine herself


De ontwerpen zullen over een week beschikbaar zijn op de online shop van het merk. Heb je je oog laten vallen op iets uit de collectie, dan zoek je best een vriendje of vriendinnetje met een Amerikaans adres, want PJK shipt momenteel niet buiten de States


We zijn dan wel fan van Leandra's quirky stijl, deze collectie maakt ons niet meteen dolenthousiast... Het groene jurkje, ja, de witte off the shoulder top in combinatie met de gebloemde broek, hmm. Nog even afwachten tot alles op de website staat misschien...

page loaded