Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Kim’s Valentine’s Wish List

Door Kim op 08.02.2013

Het is geen geheim: ik ben nooit echt een fan van Valentijn geweest, maar tegen een leuk geschenkje zeg ik nooit nee -wat de reden erachter dan ook mag zijn. Als iemand zich geroepen voelt om dit jaar mijn Valentijn te zijn, bij deze weet je al meteen wat je kan kopen om mij vrolijk te maken! Oh en, kleine tip: een Proenza mag trouwens elke dag van het jaar...

1. Een lekker geurtje doet het altijd goed, past (bijna) altijd en staat mooi in de badkamer. 1 geur die de collectie nog mag vervoegen is de Eau de Parfum van Miss Dior, verkrijgbaar bij Ici Paris XL voor € 73,45.

2. Het is waar wat ze zeggen, diamonds are a girl's best friend. Gezien ik al heel erg blij ben met mijn armbandje van Diamanti per Tutti, wil ik er gerust nog 1 bij -en dan liefst deze Infinity armband voor € 120,-. The more, the merrier!

3. "If your dreams don't scare you, they aren't big enough," dus kies ik meteen voor de tas van mijn dromen waarvan het prijskaartje mij toch even doet slikken. Een rijke prins op een wit paard mag mij altijd verrassen met deze Proenza Schouler PS11 (€ 1.585,-). 

4. Hoewel ik elke aflevering uit het hoofd ken en de serie al minstens 50 keer gezien heb, moet ik met enige schaamte bekennen dat ik de volledige box set nog niet in mijn bezit heb. Hoog tijd om daar verandering in te brengen, want echte liefde is toch... je vriendin een Sex and the City DVD box (£ 139,99) kopen?

5. Nothing says "I love you" like a genius jumper € 47,- van Topshop, toch? Zo bewijst mijn boyfriend-to-be dat hij weet wat mijn favoriete winkel is én dat hij vindt dat ik genius ben. Echte liefde!

page loaded