Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Introducing model/singer Alexandra McDermott

Door Catherine op 07.02.2013

Een schuine streep impliceert meestal een vage categorie. Model/actress rijmt in de song 'Celebrity Skin' van Hole niet voor niets op hooker/waitress. En toch zijn er zeldzame catwalkgevallen die in verschillende domeinen excelleren. 

Lily Cole kan redelijk acteren, Karen Elsons album 'The Ghost Who Walks' vinden we echt goed, en nu is er Alexandra McDermott, model/singer van het moment.

McDermott heeft een leuk snoetje & een prachtige stem, reden genoeg voor ontwerpster Erin Fetherston om het meisje uit Portland te casten voor haar zomercampagne.


Alexandra McDermott in Erin Fetherston SS2013

Vorig jaar mocht de 17-jarige McDermott de modeshow van Fetherston al opleuken met een optreden dat wijd & zijd -van Vogue tot Nylon- gesmaakt werd & nu schittert ze in het lookbook van het label. Bovendien is het McDermott die je hoort zingen in de bijbehorende video.

Het model duidt Amy Winehouse, Adele & Etta James aan als zanginvloeden & muzikaal is Jack White haar grote held. Ze waagde zich tot nu toe vooral aan covers van haar idolen, maar als we dat zo horen, kan een debuutalbum niet lang meer uitblijven.

Hou je van wat je ziet? De schattige jurkjes van Erin Fetherston koop je hier online. Helemaal weg van model/singer Alexandra McDermott? Op haar YouTube-kanaal vind je nog veel meer gevoelige noten. 

page loaded