Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Deze lente: urban elegance bij Lacoste

Door Michael op 07.02.2013

De pre-collectie 2013 van Lacoste ademt een nonchalante en urban feel uit, terwijl hij nog steeds trouw blijft aan de klassieke elegantie die zo karakteristiek is voor het Franse modehuis.

De 3de collectie van ontwerper Felipe Oliveira Baptista is er 1tje waarin comfort en souplesse centraal staan. Vloeiende stoffen staan loodrecht tegenover grafische prints, oversized marinestrepen tegen een witte achtergrond en -Felipe’s handelsmerk- color blocking met afgewassen en vergrijsde kleuren.

 

Wij zijn fan van de no nonsense nonchalance van de collectie: de jersey shirts en truitjes, klassieke polo’s en zeeman shortjes. Voor de fashionisto's onder ons zijn er de opplooibare parka’s die volgens mij een goede kanshebber zijn voor de ‘stelen-uit-mijn-vriendjes-dressingaward’ volgend seizoen.

 
 

De pre-collectie is vanaf nu beschikbaar in de winkels. Let wel op girlfriends, deze blijft er maar tot eind meiIt’s a buy now, wear now situation wink!

Met medewerking van Maxime Yde.

page loaded