Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Angelique’s Valentine’s Wish List

Door Angelique op 07.02.2013

Ja hoor, 2 keer per jaar kunnen we ons hier op Belmodo eens goed laten gaan en sturen we de wereld in hoe we graag verwend willen worden. Dit is niet alleen praktisch, zo'n wish list met Kerstmis en Valentijn is een echte aanrader want jawel... de geliefde ontvangt de boodschap klaar en duidelijk én heeft geen excuses! En laat dat nu juist de bedoeling zijn.

1. Ik blijf toch een grote shoe freak, hoewel ik echt durf toegeven dat ik zeker niet overdrijf. Ik ga voor 1 paar toppers per seizoen en dat paar scoor ik het liefst nog in de solden. Hier en daar zijn er online nog wat solden te bespeuren en guess what? Op mytheresa.com vond ik deze prachtige Driesjes. Kijk ze eens lachen naar mij en van een koopje gesproken: -50%! Mijn lief heeft het toch getroffen met mij, geef toe. Dries Van Noten Snake Skin Ankle Boots (€ 319,-).

2. Ik hou van magazines en ik hou van 'opgeruimd staat netjes' in een mooie verpakking. Combineer die 2 en voilà: dit magazinerek past perfect in mijn wish list. Oké, toegegeven dat het meer neerkomt op 'het oog wil ook wat' dan het puur praktische. Dit rek is ontworpen door de Nederlander Frederik Roijé en komt uit zijn Guidelines Collectie. O.a. heel gemakkelijk online te koop bij iobjectstore.com (€ 169,-).

3. Wat de liefde voor lingerie betreft, ben ik bijzonder trouw. Ik ben zeer zeker fan van Belgisch talent als Murielle Scherre en haar La Fille d'O, maar ik betrap mezelf er eigenlijk ieder seizoen opnieuw op dat Marie Jo mijn trouwe maatje is. Geheel passend bij Valentijn: geef mij maar de vuurrode Joanne bh en hotpants (€ 125,-). Alsof ik helemaal uit Mad Men zou stappen! Een 80D aub en 't is in de sjakosj ;o).

4. Hot, hotter, hottest. Hoe hard kan een merk terugkomen. De revival van de revivals in modeland is ongetwijfeld die van het Parijse Kenzo. Een tijgerprint met een hoekje af, helemaal mijn ding. Deze Kenzo Leopard sweatshirt (€ 225,-) koop je gewoon online op kenzo.com.

5. Een dagje en een nachtje Rotterdam trippin' en mijn Valentijn kan niet meer stuk. Wist je dat je op een dik uur rijden van Antwerpen al in Rotterdam bent? Ik ben super zot van deze stad en heb er ook gigantisch leuke herinneringen aan. Noem het gerust een nostalgiemomentje, dus doe mij maar ineens terug hetzelfde hotel: Grand Hotel Central waar de tijd is blijven stilstaan, zaaaaalig! Ik hou wel van online reserveren via booking.com (vanaf € 59,- / pp).

Et voilà, ik ben klaar om alles in ontvangst te nemen ;o).

En mijn tip aan jullie ladies is: zwier jullie fashion, beauty of andere favoriete cadeausuggesties eens op Facebook met wat voorbeeldjes erbij... én ja hoor, wie weet is het op donderdag 14 februari wel bingoooo. Houd ons hier op Belmodo zeker op de hoogte -in de comments of via onze Belmodo Facebookpagina- over wat het geworden is hé. Succes, geniet van je cadeau en van elkaar natuurlijk!

page loaded