Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Stella McCartney ontwerpt voor Red Nose Day

Door Kim op 06.02.2013

Niets beter dan een samenwerking tussen 1 van onze favoriete designers en een goed doel, toch? Niemand minder dan Stella McCartney ontwierp een aantal T-shirts ter ere van Red Nose Day, een populair initatief van de Britse liefdadigheidsorganisatie Comic Relief.

Stella zette haar favoriete iconen -including Kate Moss, Marilyn Monroe en haar bekende papa- op de T-shirts en gaf ze voor de gelegenheid allemaal een rode neus. De T-shirts kan je online bestellen via TK Maxx -goed nieuws, want ze zijn very affordable en bovendien gaat een groot deel van de opbrengst naar Comic Relief.Zo vertelt de ontwerpster zelf nog over de samenwerking:

I admire the Red Nose Day Team and their achievement for this incredible worthwhile cause. To be able to be a small part of supporting that is extremely rewarding.

page loaded