Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Proud of Marc Jacobs’ Pride

Door Angelique op 06.02.2013

Acteurs verschijnen steeds meer in de advertenties van grote modemerken. But no way Jose dat enkel modellen of acteurs op de covers staan. Ook designers willen wat, en zo ook Marc Jacobs. Hij werd namelijk aangesteld als het nieuwe gezicht van Coca-Cola Light en volgt zo o.a. Karl Lagerfeld en Jean-Paul Gaultier op als ambassadeur van het frisdrankmerk. You want a piece of Mister Vuitton?

Marc Jacobs is niet gekend om zijn bescheidenheid. Integendeel! Hij prijkte al op meerdere covers en foto's met zijn getatoeëerde lichaam. Hij volgt zeker ook zijn eigen raad op. Links op zijn borstkas staat het woord 'shameless' getatoeëerd. Good advice, Mister Jacobs.

Voor de campagne van Coca-Cola poseert Jacobs alweer in bloot bovenlijf. Niet dat we klagen, natuurlijk. Too bad he's married to another man! De campagne gaat de sensuele, haast semi-erotische toer op. Marc Jacobs geniet duidelijk van een blikje Coca-Cola Light en dat doet ons ook hunkeren naar een beetje verfrissing.

Net als bij zijn collega-designers die vroeger het gezicht van the king of soda zijn geweest, werd er ook nu een reclamefilmpje gemaakt, dit keer met Marc Jacobs in de hoofdrol. Op de flirty tunes van 'I Just Want To Make Love To You' van wijlen Etta James neemt Jacobs foto's van zichzelf in een photobooth... completely topless. Rawtch!


Ooh la la, Mister Jacobs. Send us a picture as well!

What's next? De designer van Louis Vuitton zal zijn very limited edition flessen en blikjes uitbrengen in maart.

Ik kijk ernaar uit om mee mijn stempel te drukken op de campagne. - aldus Jacobs

Wij ook, Mister Jacobs. Fashion and food combined, for food lovers and fashionista's. Wij zijn alvast helemaal fan. En jij?

Meer informatie over Marc Jacobs for Coca-Cola Light? 1 adres: de officiële website van Coca-Cola Light.

Met medewerking van Michael Chin.

page loaded