Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Patricia’s Valentine’s Wish List

Door Patricia op 06.02.2013

Romantiek zit voor mij niet in de grote cadeaus. Misschien af en toe wél in de grote gebaren, maar toch vooral in de kleine dingen. Dat mijn lief me komt oppikken aan het station, gewoon omdat hij weet hoe saai ik het vind om alleen naar huis te wandelen, dat hij me via Twitter 1 of ander grappig kattenfilmpje stuurt of hij Kinder Surprise meebrengt van de supermarkt, dat is het soort romantiek waarvan mijn hart een sprongetje maakt.

Dat gezegd zijnde, mag er af en toe wel wat verwennerij aan te pas komen natuurlijk. Enkele tips voor een kick ass Valentijnscadeau!

1. Een luxueuze geurkaars is altijd fijn voor een gezellige avond op de bank. Een romantische film, een glaasje wijn en een vleugje Diptyque. Vijg is een toppertje. Via Cosmeticary (€ 65,-).

2. Deze zilveren oorbellen staan hoog op mijn wish list. Zeer hoog. Mooi voor iedere dag, maar toch speciaal. Via Net-a-porter (€ 199,65).

3. Niets romantischer dan jezelf in een andere tijd wanen. Met Emma van Jane Austen bijvoorbeeld. Via Amazon (£ 4,79).

4. Een mooie rode lipstick om te dragen op een dinner date. Helemaal fan tegenwoordig van Rimmel's Lasting Finish Matte by Kate Moss. Te verkrijgen bij Kruidvat (€ 9,49).

5. De perfecte zwarte Louboutins: klassiek, perfect. Enough said. Via Net-a-porter (€ 425,-).

page loaded