Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Designer Days Gent: The City Trail

Door Michael op 06.02.2013

Fashionista's en designliefhebbers verenig jullie, want de 2de editie van Designer Days Gent -aka stockverkopen- komt eraan en deze editie zal nog specialer worden dan de 1ste. Op donderdag 28, vrijdag 29 en zaterdag 30 maart 2013 stelt Designer Days Gent The City Trail voor. Dit is een spannend parcours langs Gentse huiskamers, die 3 dagen lang ingepalmd zullen worden door verschillende ontwerpers én langs tijdelijke shop-in-shops. Zo kan je niet alleen unieke designer items scoren, maar ontdek je ook de bruisende stad Gent op een unieke manier. 

Met dit project wil Designer Days Gent ontwerper, Gentenaar en retailer dichter bij elkaar brengen. Bovendien willen ze ook laten zien dat we trots moeten zijn op onze lokale talenten, op 'ontwerpen van bij ons' zeg maar.

Zet dus, in mega grote letters, Designer Days Gent in je agenda, want het zal absoluut een unique experience worden!

Deelnemen aan Designer Days Gent?

Designer Days Gent stelt zijn parcours open voor heel wat disciplines: fashion, interieur, fotografie, accessoires & food experience. 

Wil je als ontwerper of als winkel deelnemen? Ben je een trotse Gentenaar en wil je graag je huiskamer openstellen voor al dat moois? Treuzel dan niet en schrijf je NU in want de Inschrijvingen worden afgerond rond midden februari. Inschrijven kan op de Designer Days website. Go, go, go!

Met medewerking van Lissa De Peuter.

page loaded