Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Super Beyoncé op de Super Bowl

Door Aline op 05.02.2013

1 van de meest bekeken sportevenementen is de Amerikaanse football finale, The Super Bowl, die elk jaar wordt gespeeld in februari. Dit jaar was het de eer aan staat Louisiana om het evenement te organiseren in de Mercedes-Benz Superdome in New Orleans. 

Eerlijk is eerlijk, American football is niet echt my cup of tea...

Toen ik te horen kreeg dat niemand minder dan stijlicoon & topwijf Beyoncé zou instaan voor het spektakel tijdens de halftime show was ik dadelijk all ears en keek ik ongeduldig uit naar de performance van Misses Jay-Z.

Hoe dichter zondag 3 februari 2013 naderde, hoe meer vragen er rezen. Wat zou ze dragen? Wat zou ze zingen? Wie zou haar special guest zijn? Zou ze überhaupt live zingen?

En de hamvraag: zou la Beyoncé een prestatie kunnen neerzetten die zo ontzettend goed is dat haar (schaamtelijk) lip sync moment op de inauguratie van Obama erbij verdwijnt als sneeuw voor de zon? 

Het antwoord op deze laatste vraag is volmondig ja! Het optreden was fantastisch!

Beyoncé zette een schitterende prestatie neer met een wervelende show. Ze zong live, danste alsof haar leven ervan af hing en trakteerde ons op een mini-reünie met Miss Kelly & Miss Michelle. That's right: Destiny's Child reunited!

Tijdens het 14 minuten durende optreden zongen Beyoncé en co de ene tophit na de andere. Denk Crazy In Love, Baby Boy, Halo, Independent Woman, Bootylicious...

Op fashion gebied kunnen we niet echt veel zeggen, aangezien er niet zo heel veel kleren aan te pas kwamen...

Beyoncé en Michelle droegen beiden een zwart lederen korset van de weinig bekende New Yorkse ontwerper Ruby Singer. Kelly droeg een lederen catsuit van Emilio Pucci. Stop deze pakjes in de mix met visgraatpanty's, zwarte kniekousen en high as the sky heels en Destiny's Child's back to stay if you ask me

Het sports-meets-fashion-event van 2013 gemist? No biggie, kijk hier gewoon nog even naar de 2013 halftime show

Wij kijken alvast enorm uit naar de release van Beyoncé's nieuwe album in april & haar optreden op dinsdag 14 mei in het Antwerpse Sportpaleis

page loaded