Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Primark SS13 x 5

Door Angelique op 05.02.2013

Pretty pieces bij Primark deze lente! De foto’s van de campagne doen ons nu al dromen van de 1ste zonnestralen, terrasjes zonder 1000 laagjes, een voorzichtig stukje bloot been en de 1ste sandaaltjes. Ik kan niet meer wachten! Oké, ik kan natuurlijk niet anders, maar het wordt moeilijk en dat is nog een understatement. Primark kon niet kiezen welke kant op te gaan deze lente & zomer, dus deden ze dat ook lekker niet. Ze creëerden 5 lijnen met elk een eigen visie en stijl. Zo vindt zeker elke fashionista haar gading.

Crystal Couture

Uitnodiging van de Queen ontvangen om op high tea te gaan? Primark zag dit aankomen in hun magische bol -et voilà: de ideale dresscode voor een middagje sipping tea & eating some cucumber sandwiches. Veel kant -broderie anglaise-, kraagjes en hooggesloten decolletés. Het oudroze en muntgroen wordt jong en trendy door kanten panelen en het voorzichtig gebruik van doorzichtige stoffen. Niet voor echte goodie goodies dus.

 


New Old West

Ajihaaa! Het Wilde Westen komt naar Europa met deze New Old West collectie. Franjes -als de echte cowboys-, jeanshemden, western prints en luchtige jurken voor de échte meisjes.
 

Retro Beat

Een interessante combo van vintage vormen en mode met hedendaagse technieken. Kokerroken bewerkt met lasercut & digitale prints op A-lijn jurken. Leer, prints en vechtende kleuren brengen het geheel naar 2013.
 Global Traveler

Globetrotting doen we in stijl, punt. Van festival tot festival zwerven we rond in maxi jurken, shorts, vestjes met etnische details en tribal prints -one hippie party. Een hippe hippie party weliswaar.
 

 

Swagger

Girl, you've got some swagga in these frocks. Of zoiets wink. De swagger collectie bestaat uit bomberjacks, trainingsbroeken, T-shirts met slogans en crop tops. Slim gecombineerd met hoge hakken, mooie stoffen en edgy accessoires. Voor een instant laid back tough girl kinda look.

 

 Dit filmpje neemt je mee achter de schermen van de lookbook shoot!

 

Met medewerking van Maxime Yde.

page loaded