Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Karen’s Valentine’s Wish List

Door Karen op 05.02.2013

Eerlijk? Ik verheug me even hard op Valentijn als op de nakende WK-kwalificatiewedstrijd tussen België & Macedonië. Dat gezegd zijnde, is elk excuus om mijn favo items du jour op te lijsten goed genoeg. Als daar dan een jongetje in een luier met pijl en boog aan te pas moet komen, dan vind ik dat helemaal prima.

1. Zwart, een tikkeltje see-through én van COS: dit hemd has my name written all over itSheer back shirt € 59,- via de COS website.

2. Niets zegt zo luid & duidelijk 'voor altijd' als het oneindigheidsteken -sorry, Valentijn is nu eenmaal het feest van de liefde. Plus, deze ring is gewoon belachelijk mooi. Infinity gold ring € 18,- via Just Julia.

3. Ik heb een zwak voor Scandinavisch design én voor this little black bird. Birdcage kussen van Ferm Living € 66,- via espoo.

4. Toegegeven, ik heb pas nog 2 tafeltjes gekocht, maar dit geweldige exemplaar zou echt perfect passen in mijn slaapkamer. Tafeltje van Habitat € 120,-.

5. Ik ben helaas niet gezegend met een gezonde blos op mijn wangen, maar in deze moderne tijden is er -hallelujah, thank God, praise the Lord- tal van fijn beauty stuff om daar verandering in te brengen. Mijn bleke huid matcht het beste met een zachtroze blush, zoals deze Diorskin Rosy Glow. € 42,80 via Ici Paris XL.

page loaded