Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Jeanpaulknott for a minimalistic summer

Door Karen op 04.02.2013

Mooie minimalistische lijnen, monochroom kleurgebruik en oversized. Dat zijn de 3 kenmerken die Jeanpaulknott zijn SS2013 collectie tekenen. Ik word echt helemaal greeeedy van deze collectie. Minimalistic chique in overvloed en ook nog eens van Belgische makelij. That sounds like music to my ears

Ben je nog niet bekend met Jeanpaulknott? Lees dan snel snel snel Jeanpaullknot: nieuwecollectie, Jeanpaulknott by Greg van Rijck en Knott shop.

Black & white domineren de zomercollectie. Jean-Paul Knott is niet bang om deze harde combinatie te gebruiken tijdens de zomer & he's damn right! De mooie drapages houden het geheel luchtig en zomers. Voor deze collectie mag je niet bang zijn voor XL en oversized want dat zijn alle collectiestukken. 

Jeanpaulknott heeft voor enkele knalkleuren gekozen om de collectie te breken. De fluo mandarin jurk springt meteen in het oog en is zonder twijfel de absolute eyecatcher van de collectie. Hoog gesloten vanboven en mini onderaan. Perfect voor al jouw cocktailavonden!

De enige andere kleur die we spotten is een fluo fuchsia kimono vest. Perfect voor als het 's avonds een beetje afkoelt. In combinatie met fuchsia lipstick laat je het vestje nog meer knallen, Jeanpaulknott doet het je voor. 

Zin in een minimalistische zomer of zoek je een paar opvallende basics? Dan zit je bij Jeanpaulknott perfect. Ik weet alvast wat ik op mijn summer wish list zet: het korte shirt met gaten en de grijze horizontale streep. I want, uh, I neeeed it

Met medewerking van Loes van Look. 

page loaded