Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Astrid’s Valentine’s Wish List

Door Astrid op 04.02.2013

Valentijn is bij ons geen officiële feestdag, maar een extra kusje kan er die dag wel af. Onder het motto ‘wie weet is mijn BF plots in een romantische bui,’ deel ook ik graag mijn Valentine's Wish List. En no worries mijn liefste, wat je niet kan regelen voor Valentijn, neem ik graag in ontvangst voor mijn naderende verjaardag wink

1. Valentijn en juwelen gaan hand in hand. Dat is een feit. Nog een feit is dat ik dolgelukkig zou zijn, moest ik deze ring van Verameat in een klein pakje vinden. Oké, hartjes zijn misschien een klein beetje melig, maar deze ring is zo clean & simple dat ik hem moeiteloos  bij elke outfit kan dragen. $ 48,- via Verameat.

2. From time to time heeft een meisje nu eenmaal nood aan een beetje schaamteloze verwennerij. Deze pure grace foaming bath and shower cream van Philosophy is dan ook een must voor iedereen die graag een heerlijk lang bad neemt. Pluspunt van dit product? Geen overdreven bloemengeur, zodat je perfect samen met je lover een badje kan nemen. $ 24,- voor 480ml via Philosophy.

3. Audrey Hepburn, Fred Astaire, 'Think Pink', Givenchy outfits, Parijs, … need I say more? Funny Face is volgens mij dé movie to watch on Valentine. Ideale omstandigheden om deze film te bekijken, zijn in een drive-in, met vintage car én snacks (voor de die-hard Gilmore Girl fans), maar gewoon thuis in de zetel is ook al goed voor mij... I’m an easy girl to please, haha! $ 7,99 via Amazon

4. Niks gezelliger dan eens een avond gaan eten, toch? Ik wil al zooo lang naar j.e.f, maar het is er gewoon nog niet van gekomen. Misschien is Valentijn wel de perfecte gelegenheid?

5. Princesse tam.tam is sowieso 1 van mijn lievelingsmerken. En ook dit seizoen komt het Franse label opnieuw met een prachtige collectie. Deze groene BH (€ 60,-) en hipster brief (€ 35,-) zijn eens iets anders. Het bewijs dat Valentijns goodies niet altijd roze of rood hoeven te zijn. Te koop via de Princesse tam.tam website.

page loaded