Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Marjorie Vermeulen: effortless cool & sexy

Door Karen op 03.02.2013

Romantische vrouwen, elegant dansend in het licht van een zomernacht. Vrouwen die een mix zijn tussen American high school girls en chique Parisiennes. Ze zijn jong, fun, elegant en sexy. Dit zijn de ondeugende wezens die Marjorie Vermeulen kleedt met haar mooie collecties. 

Marjorie Vermeulen is een talent van eigen bodem. Ze studeerde af aan La Cambre en trok daarna naar Paris om verder alle ins and outs in de fashion industrie te leren. Nu is ze back in Belgium en heeft ze haar eigen ready to wear collectie. A collection we can be proud of


De stijl van de collectie van Marjorie wordt modern minimalisme genoemd. Haar collectie barst van de paradoxen: gracieuze silhouetten in zijde, soepel vallende jersey, jeans en geometrische vormen. Allemaal overgoten met een dromerige saus. Typical Marjorie Vermeulen.

Ze vindt haar inspiratie bij mother nature. Om deze te respecteren, streeft ze ook naar ecologische benadering. Our favorite? De jurk in stormgrijs. De jurk is playful, ondeugend en subtiel sexy.  Ook het shirtje met open rug zal je ons zeker zien dragen op festivals. Het heeft de perfecte combinatie van cool en sexy, en dat is de look die we willen hebben op de grasweide voor het podium. 

Do you like what you see? We do. Wij zijn al helemaal verknocht aan de effortless cool and sexy collectie van Marjorie. 

Met medewerking van Loes van Look. 

page loaded