Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Koen’s Valentine’s Wish List

Door Koen op 03.02.2013

Hij komt er weer aan, die dag waarop alle lovy dovy koppeltjes hun liefde net iets meer laten blijken dan de andere 364 dagen van het jaar. Als vrijgezel laat ik Valentijn meestal gewoon aan me voorbijgaan. Dit jaar wordt anders! Het wordt full on Valentine madness hier! Mijn secret admirers mogen altijd een serenade aan mijn slaapkamerraam komen zingen. En met deze 5 cadeautjes maken ze een nog grotere kans op mijn eeuwigdurende liefde!

1. Een aangename geur is een must bij mij! Graag heb ik dus zelf ook een lekker parfum om het lijf. Dit jaar draag ik met plezier Dior Homme Eau De Toilette. Te koop bij Ici Paris XL, € 72,60. 

2. Als je naar een feestje gaat, moet je opvallen! Een statement T-shirt kan dus heel handig zijn om instant al die hoofden te laten draaien. Unconditional is 1 van mijn favoriete merken en dit Hand Beaded T-shirt is dan ook to die for! Bestellen kan je op asos.com, € 198,63.

3. 1 van mijn grote liefdes is design furniture. De hele collectie bij Vitra doet mijn hart sneller slaan. The Occasional Tabel LTR van Charles Ray Eames is echt 1 van mijn favorieten en dan zeker de versie met gouden blad! Je kan hem kopen bij Vitrapoint in Antwerpen, € 603,21.

4. Wat is er leuker dan een gezellig avondje uit eten? 1 van mijn favo plekjes is De Burgerij aan de Draakplaats in Berchem. Alleen al de gedachte aan hun vers gemalen hamburgers doet mij meteen watertanden!

5. Op mijn koffietafel liggen steevast wat fotografieboeken. Hoe leuk is het om gewoon altijd iets moois te hebben om naar te kijken! Taschen heeft een geweldige collectie aan koffietafelboeken. Mij kan je altijd een plezier doen met 1tje van David LaChapelleHeaven to Hell kan je online scoren op de Taschen webshop, € 29,99.

page loaded