Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Het beste van Victoria Beckham

Door Catherine op 03.02.2013

Het beste van Victoria Beckham, dan hebben we het niet over 'Viva Forever' of zoon Romeo's modellencarrière. Onze grote liefde voor de Spice Girls ten spijt weten we namelijk allemaal what Vicky does best: mode maken.

De ontwerpster lijkt het zelf te beseffen & zet dan ook zwaar in op haar eigen label. Kwam er 1st het nieuws over een webshop -lees meer in het Belmodo artikel Victoria Beckham verspreidt teaser over webshop- dan heeft Beckham nu bekendgemaakt dat ze een 3de lijn zal lanceren.


VB zit niet om promo verlegen.

Na Victoria Beckham & Victoria by Victoria Beckham krijgen we Icon, een capsulecollectie met geherinterpreteerde topstukken uit voorgaande seizoenen. Een kans voor Victoria om het archief van haar jonge merk in te duiken & die-hard fans de kans te geven gegeerde ontwerpen uit het verleden te scoren. Iets waar volgens de designer veel vraag naar was: "I introduced Icon in response to requests for designs from as far back as my first collection from customers, & I wanted to find a way to offer them key dresses from the archive, but in newly reworked colours and fabrics."

Welke stukken we exact mogen verwachten is een even groot mysterie als Vicky's spaarzame glimlach, maar 1 iconische jurk werd alvast onthuld. Het gaat om de knielange beauty in gestreept navy & munt die we kennen uit de zomercollectie van 2012. Ook heeft Beckham al verteld dat de collectie om te beginnen slechts uit 7 ontwerpen zal bestaan, maar mettertijd zal worden uitgebreid.


Het 1ste bekende stuk uit de nieuwe capsulecollectie.

"I hope these updated styles will become unique, limited-edition pieces & am excited to revisit other archive designs as the Icon collection continues to grow," aldus Beckham.

De collectie is vanaf een nader te bepalen datum in februari te koop via de -ook nog te lanceren- webshop & prijzen zullen rond de € 1.150,- liggen.

page loaded