Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

De zomer van comma

Door Tiany op 03.02.2013

Wie heeft er allemaal al zin in de lente? Blote voeten in het gras en bloemetjesjurken uit de kast? Check en dubbel check. De Spring/Summer collectie 2013 van comma verwent alle vrouwen die van kleur en spannende printjes houden onder een stralende zon en azuurblauwe lucht. Bij het zien van de collectie beginnen de lentekriebels zich al te verzamelen in mijn buik. 

Comma heeft 2 collecties voor dit zomerseizoen: de Casual Identity collectie en de Designer’s Choice by comma collectie. De Casual Identity collectie heeft vooral sportievere looks maar onze aandacht gaat volledig naar de Designer’s Choice by comma collectie. Deze is voor de fashionista’s en modekenners. Yes, they are talking about us, peeps

De collectie is enorm kleurrijk. Zowel zoete als flashy kleuren worden opgenomen in het assortiment. Het mag behoorlijk knallen deze zomer. Niet enkel met kleur maar ook met prints. Allerlei soorten bloemenprints verzamelen zich op zowel jurken, blouses als broeken. Verder zijn de X-vormige jurkjes en de kleurrijke capri’s om van te snoepen. 

De blazer staat ook centraal binnen de collectie. Je vindt hem in alle vormen en maten. Langwerpige revers, zonder kraag of een klassiek model? Alle thema’s en looks komen aan bod bij comma. 

Door de verscheidenheid aan thema’s kan je een heel weekmenu aan outfits opstellen met enkel de collectie van comma. Op maandag ben je een zakenvrouw in een minimalistische look, op woensdagmiddag draag je een zwierige zomerjurk voor een lunch met vriendinnen en op zaterdagavond een chique avondjurk voor het diner met je schoonouders. 

Kortom, voor iedere gelegenheid vind je wel iets gepast bij comma. Anyplace, anywhere, anytime! Nu moeten we enkel nog een schietgebedje doen voor veel zonneschijn en de zomer kan niet meer stuk. 

Meer lezen over comma? Kijk eens op Comma FW12-13 & the love for detail en De meir verwelkomt comma

Met medewerking van Loes van Look. 

page loaded