Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Pamela Love x Zadig & Voltaire

Door Astrid op 02.02.2013

Toegegeven: wanneer ik las dat the peoples van Zadig & Voltaire gingen samenwerken met Pamela Love heb een klein vreugdedansje gedaan. This is rock ‘n’ roll meets fashion aaaaaall the way!

De collectie, die Wild Hart gedoopt werd, is helemaal true to Love’s style. Laat het ons zo stellen: meisjes die liever parelkettinkjes dragen, hebben hier niks verloren. Remember the gorgeous claw bracelet?

We spotten onder meer ringen in de vorm van een slang, horn-shaped earrings en een ketting waar een vogelkop aan bengelt. Toch is ieder stuk op zich erg draagbaar, zonder veel bling bling. Me likey! Of zoals Grazia omschrijft: “bohemian, but earthy, edgy but authentic”.


Wat ons nog happier maakt, is het prijskaartje. Niet dat de juwelen goedkoop zijn, maar de collectie is toch een stuk betaalbaarder dan sommige stukken op de Pamela Love e-shop. Eerlijk is eerlijk, € 200,- voor een necklace is nog steeds niet cheap, maar je krijgt er natuurlijk wel a fine piece of jewellery voor in de plaats.


De collectie bestaat uit 6 stukken en zal vanaf maart 2013 te verkrijgen zijn.

Via: WWD en Grazia UK

page loaded