Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Let us introduce you to: Céline D’Aoust

Door Angelique op 31.01.2013

Een pareltje in de Belgische juwelensector is geboren en ontdekt, we present you: Céline D'Aoust. Belmodo kreeg de eer en het genoegen om een kijkje te gaan nemen op de plaats waar alle chemie ontstaat: Céline's atelier in hartje Brussel.

Voor ze zich ontpopte tot een echte haute couture juwelenontwerpster, had ze al een opleiding als modeontwerpster op haar palmeres staan. Stilaan begon miss D'Aoust edelstenen te verwerken in haar stoffen en zo ontstond de passie voor kostbare materialen.

Haar interesse voor juwelen nam steeds maar toe en dus besloot ze in 2009 haar eigen jewelry brand, Céline D'Aoust, uit de grond te stampen. 

Céline's 2de grote liefde is de stad Jaïpur, de plaats waar al haar inspiratie tot stand komt. Zo reist ze 5 keer per jaar naar het verre Indië om zorgvuldig haar stenen uit te kiezen. Het mineraal Toermalijn is 1 van haar topfavorieten en wordt eveneens in het grootste deel van haar creaties verwerkt. Het unieke aan deze steen is dat geen enkel stuk hetzelfde zal zijn. Exclusivité à volonté!

De verfijning en afwerking van de juwelen komen tot stand in haar atelier. Aandacht voor detail en de schittering van de stenen zijn de number 1 musts in al haar creaties.

1 ding is zeker: Céline weet niet van stilzitten. Ze heeft tal van verkooppunten in Brussel, Gent en Brugge maar ook wereldwijd -o.a. in TokyoSidneyGenèveMonacoBiarritzNice en the capital of fashion Parijs- schittert ze in de wereld van de bling bling.

Watch out fashionista's because you ain't seen nothing yet! Blijf op de hoogte van alle nieuwe weetjes en ontwerpen via haar website, Twitter en Facebook.

Belmodo is hooked, you too?

Met medewerking van Sabrina Dewitte.

page loaded