Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Cara Delevingne doet Shania Twain

Door Catherine op 31.01.2013

Cara Delevingne moet wel 1 van onze favoriete modellen van het moment zijn. Omwille van haar looks, sure, maar ook omdat ze niet bang is haar goofy side te laten zien -zoals nu in een ode aan country-icoon Shania Twain

Een Cara of 2


2012 was een topjaar voor Britse beauty Cara. Slechts 20 is ze, maar ze schitterde als gezicht van Burberry, deed de catwalk voor Chanel, werd besties met Azealia Banks, versierde een rolletje in de film Anna Karenina & vergastte de wereld op enkele onvergetelijke twit pics & Instagram-foto's.

En het ziet ernaar uit dat 2013 zo mogelijk nog beter wordt. Poppy's baby sis is te zien in de voorjaarscampagnes van Burberry -duh- & DKNY & siert in februari de pagina's van het Britse LOVE Magazine. Voor de Clean issue liet ze zich, net als Kate Moss, door Mert & Marcus fotograferen in bad, pruilde ze voor fotograaf Sølve Sundsbø & poseerde ze voor de lens van Liz Collins in styling van schoenontwerpster Tabitha Simmons.

A whole lotta Cara dus -zonder bijhorende Colruyt-kater.


Cara by Sølve Sundsbø

Okay, so you're Harry Styles?

Zin in meer Cara? Hoofdredactrice Katie Grand overtuigde het model ook nog eens om tijdens het shooten haar innerlijke Singstar naar boven te halen.

And behold: Cara geeft een playbackversie ten beste van Shania Twains onsterfelijke hit 'That Don't Impress Me Much'. Niet in diens op ons netvlies gebrande luipaard outfit & matching koffer, maar in een Catwoman-masker, met echt katje als accessoire. 

'Okay, so you're Brad Pitt?'

Wij hebben de indruk dat Cara -in het verleden onder andere gelinkt aan Harry Styles & Justin Bieber- ook niet gauw onder de indruk is.

Check it out!

De Clean issue van LOVE met Kate Moss op de cover komt uit op maandag 4 februari, maar kan nu al gedownload worden op iPad

page loaded