Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Buckle me up, Balenciaga

Door Aline op 29.01.2013

I'm here, again, met een artikel over mijn laatste coup de foudre: Balenciaga buckle ankle bootiesHet lijkt waarschijnlijk wel of ik elke week een ander object of affection heb (misschien is dat ook zo), fashion bizz makes you so greedy. Dus ga ik er deze keer niet te veel woorden aan vuil maken.

De buckle bootie van Balenciaga is already on my radar since summer 2011 en is way above my budget, maar dat houdt me niet tegen om telkens opnieuw online te gaan surfen op zoek naar beeldmateriaal en inspiration


Sometimes images speak louder than words, daarom voor jullie een overload aan buckle bootie beelden


I mean, even Riri is hooked...


Deze boots zijn uniek en edgy om elke outfit een extra dosis coolness te geven.


Je ziet het, dit is gewoon een pleidooi voor mezelf. Al moet ik niet hopen, these darlings are sold out everywhere...

Pics: Le 21ème, Soraya Bakhtiar, Jak & Jil & The Street Muse

page loaded