Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Behind the scenes: Rihanna x River Island

Door Michael op 29.01.2013

Rihanna ontwierp een collectie voor River Island. Old news. Dit kon je al lezen op Rihanna x River Island en Rihanna x River Island sneak peek

Dat neemt niet weg dat River Island en Riri ons blijven teasen met sneak previews. Dit keer gaat het om een filmpje waar Rihanna aan het woord wordt gelaten. Wat is haar visie op de collectie? Voor welke stijl heeft ze gekozen en waarom een samenwerking met  River Island? Do you want to hear all about the yummy details? Die krijg je in dit filmpje. 

Waarom wilde Rihanna eigenlijk een eigen collectie? Elke keer als ze door de kledingrekken snuffelt, wilt ze eigenlijk aan ieder kledingstuk iets veranderen. Daar is natuurlijk maar 1 oplossing voor: je eigen kleding ontwerpen.  Dus greep ze haar kans om samen met River Island een collectie uit te brengen.

In het filmpje zien we vooral comfortabele stukken met een edgy twist. Zoals Rihanna zelf zegt: casual, chique and flirty. Die 3 stijlen herkennen we inderdaad in de gestreepte top met blote rug, jumpsuit en lange zwarte jurk. Ook zien we in een flits beachwear voorbij komen.

Haal je vergrootglas uit de kast, misses Sherlock! Want wanneer je echt nieuwsgierig bent, kan je uit de schetsen die voorbij vliegen heel veel afleiden. Wij zien alvast getekende jurkjes en bloemetjes. Huuu say what? We zijn heel benieuwd hoe dit een Rihanna-twist gaat krijgen!

Het blijft natuurlijk gissen en gokken hoe de collectie van Riri er echt zal uitzien. Wij zitten wel op het puntje van onze stoel! Ze zijn er dus weer dubbel en dik in geslaagd om onze nieuwsgierigheid op te wekken. 

Good to know: de collectie zal tijdens London Fashion Week worden voorgesteld, op zaterdag 16 februari. Spannnnnnend! 

Met medewerking van Loes van Look.

page loaded