Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Interessant dubbelspel: Tomas Berdych + H&M

Door Bieke op 28.01.2013

Game, set, match.

Neen, we hebben het niet over het laatste staaltje vakkundig wereldtennis, maar wel over het kraakverse partnership tussen tennisster Tomas Berdych en H&M. Berdych wordt het gezicht van H&M, zowel op het veld als ernaast. De ster wordt ambassadeur én ontwerper van de allereerste H&M-tennislijn

H&M koos voor Tomas omdat hij 1 van de grootste talenten is in een internationaal geliefde sport, vol enthousiasme voor mode zit en een eigen, persoonlijke stijl heeft. Tomas op zijn beurt kijkt heel erg uit naar de samenwerking. Het is H&M’s 1ste experiment met tenniskledij dus een echte eer om hieraan te kunnen meewerken.

Dit dubbelspel belooft alvast veel goeds: een betaalbare en hippe lijn met professionele tenniskleren -want ook een balletje slaan bij de lokale tennisclub verdient het beste!

Wij worden stiekem ook helemaal hot van het toch wel hoge hunkgehalte van Tomas. Opwarmen hoeft niet meer!

Met medewerking van Maxime Yde.

page loaded