Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Metropolitan by Mexx

Door Angelique op 27.01.2013

-Tromgeroffel- De langverwachte Metropolitan collectie van Mexx is er dan eindelijk. Deze nieuwe lijn laat een frisse wind waaien binnen het alom bekende merk. Hij heeft een stadse look met een moderne touch. All right, onze oren gaan alvast flapperen! 

De items zijn trendy en stijlvol. Het kleurgebruik subtiel maar met klasse en de materialen voelen luxueus. De collectie is een mix van casual en preppy, een geslaagde combinatie if you ask us.

Zoals altijd kan je bij Mexx kwaliteit verwachten voor een betaalbare prijs. Deze collectie zal dezelfde prijs hebben als de rest van de collecties. No worries dus voor de trouwe shoppers bij Mexx! 

Voor de mannen zijn er opvallend mooie breisels en grappige strikjes en dassen om de look af te werken Ja, wanneer de ideale man in onze dromen voorbij wandelt, mag hij dit wel dragen.  

Voor de vrouwen zijn er mooi gesneden jurken en jasjes. Mooi en simplistisch. Less is more maar less is, in dit geval, vooral heel sexy.

Ga snel snel snel naar een Mexx winkel om de collectie te bewonderen. Hij zal je meteen opvallen want de Metropolitan collectie heeft een heel eigen corner met een eigen moderne inrichting. 

Met medewerking van Loes van Look. 

page loaded