Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

WE fashion goes Western

Door Karen op 26.01.2013

WE goes Western voor haar spring/summer collectie 2013. Zwart, edgy accenten en tattoo’s knallen van de foto’s. Een kantje dat we nog niet gezien hebben van WE!

Dit stoere karakter situeert zich volledig in een Amerikaanse Western setting. Droge woestijnen, Amerikaanse sleeën en vintage billboards brengen je helemaal in the mood

Credits voor de foto’s gaan trouwens volledig naar L’Officiel Magazine. Zij deden deze ruige fotoshoot voor WE. De setting is heet, bloedheet. Midden in de woestijn komt de doorgaans zwarte kleding mooi tot zijn recht tegen de uitgedroogde achtergrond. 

Onze favoriete outfit is die van het model, zittend op de motorkap van de auto. Haar outfit bulkt van de Western referenties, maar dan wel met een vertaalslag die het weer heel erg fashion maakt.

Zo heb je bijvoorbeeld de mooie grote hoed. Geen klassieke cowboyhoed, maar een rond exemplaar dat je hele hoofd tegen de scherpe zuiderse zon beschermt. Dit in combinatie met de afgewassen zwarte jeans en de enkellaarsjes maakt van haar de meest sexy cowboy die je ooit zal tegenkomen in de verlaten woestijn. 

For the guys wordt er veel casual met chique gemixt. Een nette pantalon en herenschoenen met een casual sweater? Of een strak gesneden colbert op een jeansbroek? De WE mannen lopen er lekker nonchalant maar toch classy bij. De look is verwilderd, maar er is toch duidelijk over nagedacht. 

And a happy end. De foto’s tonen de mannen en vrouwen apart, maar ook enkele keren samen. Het WE koppel matcht perfect, zowel qua outfits als qua looks. Wild, edgy maar toch ook wel een tikje romantisch in de verlaten woestijn. A rock ’n roll love story. 

Met medewerking van Loes van Look. 

page loaded