Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Vanessa Paradis voor H&M Conscious collectie

Door Tiany op 25.01.2013

We hebben allemaal al kunnen lezen over de Your closet clean out for a good cause van H&M, de actie om kleding in te zamelen in ruil voor kledingbonnen bij de Zweedse keten. Alsof deze actie nog niet genoeg is, komt H&M nu met een campagne om deze actie nóg meer te ondersteunen.

What are we talking about? De campagne voor de Conscious collectie natuurlijk. De duurzame collectie van H&M is one of our favorites en nu al helemaal nu ze Vanessa Paradis hebben gestrikt als gezicht. Oh la la. 

La Française draagt een broek met een botanische print, die ik nu al absoluut op mijn wishlist heb staan. De print wordt in de collectie ook nog gebruikt voor tops, sjaals en een jurk… You can never wear enough prints, right? Verder draagt Vanessa ook nog een zonnig zomerjurkje met gerafelde rand en een kaki jasje. Very pretty

De collectie is, zoals steeds, enorm trendy en tegelijkertijd heel duurzaam. De campagne is geschoten in een dromerig maar natuurlijk tafereel. Een tafereel waar Vanessa Paradis perfect in past met haar grote krullen en dromerige blik. Oh, en het iconische spleetje tussen haar tanden natuurlijk.

Go go go for sustainabilty! De campagne laat je wegdromen en de kleren zijn wondermooi. No excuses anymore, deze groene collectie is een must-have.

Met medewerking van Loes van Look. 

page loaded