Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Spotted: SS2013 collectie van Zoe Karssen

Door Karen op 25.01.2013

Wij hebben 2x good news: Zoe Karssen komt weer met een super toffe collectie voor de zomer 2013, that's 1. Het 2de goede nieuws is dat je de collectie nu ook in België kan kopen en niet enkel meer online.

De nieuwe collectie van het Amsterdamse duo is, zoals we gewend zijn, super cute en comfy. We kennen hen van de tee’s and sweaters met coole opdrukken die een smile op iedereen zijn gezicht toveren. Dit kon je al lezen in We love Zoe Karssen.


Muisgrijs, blauw, zwart & zachtroze zijn de dominante kleuren van de SS2013 collectie. Very girly maar de opschriften zorgen steeds voor de nodige portie pit. Deze collectie is perfect voor jouw lazy sundays. Niet te veel frutsels, clean, gemakkelijk en funny. Meer moet dat niet zijn… nu ja, en de dvd-box van Sex and the city dan. 

Where can I get it? Natuurlijk is Zoe karssen nog steeds goed vertegenwoordigd in webshops als Asos, Net-a-porter en Zalando maar we hebben Zoe Karssen nu ook in fysieke winkels gespot. 

LOL shop in Ukkel is er zo 1tje die Zoe Karssen met trots vertegenwoordigt. Verder is het ook te verkrijgen bij Blue Point in Brasschaat, Simply Blue in Schilde en Zilver en Zand in Brasschaat. 

Nu heb je dus geen enkel excuus meer om er niet fashionable uit te zien wanneer je lekker aan het chillen bent op de zetel met een doos popcorn! Een jogging, tee of sweater van Zoe Karssen? Yes please

Met medewerking van Loes van Look. 

page loaded