Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Go belly naked

Door Bieke op 25.01.2013

Tijd om je strak in het pak te trainen want deze zomer -ik voel ze al dichter en dichterbij komen, de zon- krijgt je buik alle aandacht.

Het zomers fashion vertier bestaat namelijk uit korte tops en cut-outs. Dus eeuu ja, een blote buik. Hippie, soooo jaren '80 or so teenage vibe? Don't think so. Deze rijzende trend spotten we in de SS13 collectie van o.a. Marc by Marc Jacobs, Balmain, Louis Vuitton, Jonathan Saunders en Michael Kors. Oh en Ik zag met mijn eigenste BelmodoBie ogen nog nooit zo'n eye-catching Balenciaga collectie. Nicolas Ghesquière zette een spannende, sensuele collectie neer die -bij mij althans- zorgt voor zomerse vlinders. Ik heb het weliswaar over de vette, ontblootte top gecombineerd met de smoking pants (zie foto hierboven). De boxy tops daarentegen ain't my cup of tea.
Foto's Style.com

Kortom, veel lapjes stof hebben we niet nodig deze zomer want we go belly naked! En nu dat lijf en leden in topvorm krijgen. Hanneli Mustaparta, the hilarious Manrepeller en mooie Miroslava Duma staan al op de cropped top fan lijst.


En jij, dierbare Belmodo lover, ben jij een fan van het ontbloot middenrif of toch liever niet? Sharing is caring.

page loaded