Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Hello, Delvaux Stocksale!

Door Angelique op 24.01.2013

Hold your horses ladies!

Nog niet te snel plannen maken voor breakfastbrunch of business lunch dit weekend want het beste hebben jullie nog niet gehoord... Delvaux is doing a stocksale!


Tiany op de gevoelige plaat met haar 'le Madame'. Pic by Grillo Vincenzo

Je weet wel, Delvaux Maroquinerie? Het luxe lederwarenmerk met Belgisch paspoort van Belgische makelij dat pure Belgische elegantie uitstraalt. Het accessoirelabel voor fashionista’s die houden van tijdloze luxe en sobere sophisticated items. Zijdens sjaals, lederen handtassen groot en klein, portefeuilles, tote bags & sleutelhangers, altijd met de karakteristieke D van -voel je hem aankomen?- Delvaux met grote D.

Hoping to spot

Onze arendsogen staan morgen op actief om volgende pareltjes te spotten …


Le Madame


Newspaper Bag


Le Briliant

Facts & Figures

De stocksale vindt plaats op vrijdag 25 januari van 09:30 tot 20:00 en op zaterdag 26 januari van 09:30 tot 18:30 in de 'l'Arsenal' in de Boulevard Louis Schmidtlaan 7, Brussel. Handig om te weten: het ticketjessysteem begint al om 07:00... 

page loaded