Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Longing for Madewell Spring

Door Kim op 23.01.2013

Toegegeven, de koude winterdagen hebben ook een zekere charme -de sneeuwwitte landschappen, warme chocomelk drinken voor een knisperend haardvuur en die steeds groter wordende knitwear collectie- maar stiekem blijf ik toch een zomermeisje at heart. En eerlijk? Al die zomerse lookbooks die nu al te bewonderen zijn, maken het verlangen naar zon, zee en strand er zeker niet minder op!

Het Amerikaanse Madewell (ook wel gekend als het kleinere zusje van J. Crew) staat steevast op de must-visit lijst wanneer ik mij toevallig in the USA bevind -en wanneer dat niet het geval is, spendeer ik graag een uurtje of 2 op de website om te kijken naar all the pretty things.Bij deze alvast enkele van de Belmodo-favorieten voor de SS13 collectie van Madewell: pastel knits, bloemenprints en multi-colored denim in overvloed! Zo'n rugzakje zien we ook wel zitten, kwestie van je jong te blijven voelen, nietwaar?


Beelden via Madewell

page loaded