Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Zalando Spring/Summer 2013

Door Angelique op 22.01.2013

Zalando is al lang toegevoegd aan onze hotlist van beste webshops, maar ze hebben ook een eigen collectie die we niet mogen vergeten. De Spring/Summer 2013 collectie kunnen we alvast op nóg een lijstje zetten: de must-have lijst voor 2013. 

Ben je nog niet bekend met de website van Zalando? Check dan snel het artikel Zalando.be

De eigen collectie is (zacht uitgedrukt ) gigantisch met maar liefst 800 stukken bestaande uit kleding, schoenen en accessoires. De collectie is gebaseerd op 2 belangrijke trends: Modern Romance en Pattern Mania. Let’s have a look!

Modern Romance

De Modern Romance trend vertaalt zich in zachte pasteltinten, delicate stoffen en subtiele prints. Veel laagjes in combinatie met dip-dyed tinten geven de collectie een moderne touch. Met  deze trend ben je super vrouwelijk en romantisch. Het enige wat nog ontbreekt, is een verliefd aura en some butterflies in your stomach. Love is in the air

Pattern Mania

Deze trend is een geslaagde combinatie van 2 trends van het vorige zomerseizoen: color blocking en jaren ’60. 2 trends die in ons geheugen gegrift staan, worden door Zalando heruitgevonden. De kleuren zijn intens, de prints uitgesproken en de lijnen strak. De combinatie zorgt voor een verrassend effect en sterke it-pieces binnen de collectie. 

1 van onze favorieten is de look met het blauw gebloemde jasje, in combinatie met een broek in dezelfde print. Print op print combineren, wordt helemaal hot deze zomer. Wees dus maar zeker dat dit een echte key look is. 

Zalando Men collection 

De mannencollectie moet het met een pak minder items stellen. De collectie bestaat uit 180 stuks maar daarom niet minder mooi, integendeel! De collectie is opgebouwd rond tijdloze klassiekers. Denk hierbij aan de biker jacket, de chino en het zomerse overhemd. Deze klassiekers worden wel in een modern jasje gestoken door pastelkleuren en bijzondere details. 

Er zijn 2 it-pieces in de collectie: een mintgroene suède bomberjack en een leren jack met gebreide mouwen. Qua accessoires moeten de mannen ook zeker niet onderdoen voor de vrouwen. Coole canvas rugzakken, trendy sneakers en klassieke veterlaarzen zorgen voor een complete look van top tot teen. 

Vanaf maart 2013 zal deze collectie beschikbaar zijn op de alom bekende webshop van Zalando. Bestellen, bestellen, bestellen en het uitschreeuwen wanneer er een pakketje wordt bezorgd. Dat zijn de enige regels die Zalando opstelt. Let the summer begin

Met medewerking van Loes van Look. 

page loaded