Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Loiza: het kleine (maar zeer fijne) zusje van Patrizia Pepe

Door Angelique op 22.01.2013

Loiza, het kleine zusje van Italiaans merk Patrizia Pepe, vindt zichzelf deze winter helemaal opnieuw uit. De gekende stuks worden getransformeerd tot moderne urban wear pieces.
Don’t we all love a bit of change?

De verrassende combinatie van materialen en texturen, de vele details en de avant-gardistische uitstraling vormen de sleutelelementen van deze collectie. Zo wordt een basic jersey shirt opgefrist door panelen nepleer, wat zorgt voor een edgy look.


Mijn favorieten zijn de stukken waarvoor de ontwerpers met ecologische materialen hebben gewerkt: de jassen met ecologisch schapenleer & -wol en de bomberjackets uit ecoleer. Hoewel de turkooise faux-fur bontjas mijn hartje toch ook sneller doet slaan… Ik zie prachtige groene, wollen truien, lederen shortjes en killer heels uit pythonleer.

Centraal staat de dynamische en glamoureuze vrouw: zelfzeker, sexy en elegant.  

Met medewerking van Maxime Yde.

page loaded