Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Fun, Fabulous & Fendi

Door Michael op 22.01.2013

You are my sunshine, my only sunshine! Yeeey! De lente is in zicht en de 1ste zonnestralen dus ook. Zon op onze snoetjes, het zal ons goed doen! Dat betekent uiteraard ook dat je je zonnebril opnieuw uit de kast kan halen. 

Een zonnebril is 1 van mijn favoriete accessoires. Het voegt altijd instant glamour toe aan je look en het geeft je outfit iets mysterieus. Fendi heeft een nieuwe collectie waar onze oren van gaan flapperen. De SS13 collectie combineert onverwachte kleuren en materialen. 

We zetten voor jullie 3 designs in de spotlight

Het bruine streepjespatroon aan de zijkanten geeft deze Fendi bril een speels karakter. De vorm doet denken aan de vintage wayfarer. Dus hou jij van een look met een retro kantje? Kies dan voor deze topper! 

Dit model is het elegantste van het trio. De soepele lijnen en ronde vormen zorgen voor een zeer fijn modelletje op je neus. De iconische ‘F’ is ook mooi versmolten in het design zodat hij subtiel is, maar door kenners ongetwijfeld opgemerkt zal worden.  

Deze bril is geïnspireerd op de traditionele Fendi gesp die we allemaal kennen. De frisse kleurtjes zorgen voor een zomers gevoel in je onderbuik. Yes, summer is in the air.

Met medewerking van Loes van Look.  

page loaded