Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Poetica by Helena

Door Bieke op 21.01.2013

Het is, elke dag opnieuw, jouw geheimpje. Of je nou kiest voor passioneel rood, lief roze, klassiek wit of verleidelijk zwart –who will tell? Je liefje, if he’s lucky. En als hij echt braaf is geweest, dan verwen je hem misschien wel met een setje van deze geslaagde collaboratie: Poetica by Helena, voor Triumph.

Na 3 geslaagde samenwerkingen tussen topmodel Helena Christensen en lingeriemerk Triumph kon een stapje verder niet uitblijven. Het resultaat is Poetica by Helena, de lingerielijn ontworpen door Helena voor de lente/zomercollectie 2013. Een dromerige collectie met vintage look and feel, opgefrist door sexy elementen en een vleugje bondage.

 
Poetica by Helena BH: € 77,95 - Tanga: € 52,95

De topjes zijn ultieme luxe: kantwerk uit Calais, Swarovski kristallen en zijden stof met art-nouveauprints. Roze in allerlei tinten, geel en wit maken de setjes lief terwijl de blote stukjes huid die af en toe komen piepen de nodige sexappael geven.


Top Poetica by Helena: € 77,95

 De lijn is echt Helena’s kindje. Zij stond in voor het ontwerp, het modellenwerk & de shooting. De prachtige foto’s werden getrokken bij het strandhuis van Helena, in het coole Kopenhagen, Denemarken. 

De collectie is verkrijgbaar vanaf februari 2013, onder de Triumph Essence lijn. 

Met medewerking van Maxime Yde.

page loaded