Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Wolford: pantywise de zomer in

Door Angelique op 20.01.2013

Wolford verzorgt ons niet enkel van warme benen in de winter, ook in de zomer staan ze voor ons klaar! Willen we onze summer outfit pimpen of gewoon oneffenheden wegwerken, de kousenkoning will make it happen. De SS2013 collection van Wolford is straight-out eighties met een zweempje romantiek: jaren '80 glamour meets haute-couture! 

Voor de lijn Holiday Resort liet Wolford zich inspireren door de zweedse moviestar Greta Garbo en de glamoureuze schetsen van mode-illustrator Rene Gruau.


Rene Gruau

Resultaat: luipaard patterns, bling bling versieringen en glanzende metalen lovertjes. De blend van couture-elementen als pofmouwen, embellishments en plooieffecten met netkousen, kleurrijke stippen en jersey zorgt voor een sexy en elegant silhouet met playful twist. Very Wolford like.

BTW, deze elementen komen ook terug in de swimwear collectie. Steel de show aan het zwembad met glamorous shapewear. Bandeauvormen, lovertjes en unikleuren will brighten up tha pool.

Romantische bloemenpatronen en sierlijk kant onthullen een bright lentegevoel. Het spel van transparante stoffen met knopenrijen en parels en het rooswitte kleurpatroon maken die romantic spring look helemaal af. Denk rosépalet, luchtig, charmant: een splendid spring style

De zomer speelt zich af tussen de wijde minirok en de kokerrok. Sexy see-through fabrics en netpatronen zorgen voor een verleidelijke touch: laat maar wat huid zien dames! Grafische patronen met action painting-effect lijken wel een fashionable schilderdoek: blitse, eyecatching benen that is. Zwart & wit, maar ook hemels blauw, spicy red en sunny yellow: de zomer op je benen

De lingeriecollectie is een combi van retro chic met een boudoirstijl. Balconettebeha's en slips tot aan de waist: vormgevend en sexy at the same time! Verder body's, jurkjes, push-ups en zoveel meer in de lente- en zomerkleuren. Met de Wolford-accessoires sta je nog meer in de spotlights: lederen riemen, tule en glitterelementen. Een elegante sjaal en ultravrouwelijke headband finish the look. Bye bye winter 2012, hello SS2013.

Zin in opvallende benen en eyecatching lingerie? Wolford is there to please ya.

Met medewerking van Siel Vandamme.

page loaded