Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Lenny Kravitz for Eleven Paris

Door Karen op 20.01.2013

Eleven Paris is bezig een wall of fame op te richten, wat betreft de gezichten van hun campagnes. Welke sterretjes hangen er al aan de wand? Lizzy Jagger, Alexandra Richards, Iggy Pop en Daisy Lowe waren reeds het gezicht van het Franse merk.

De SS2013 campagne moest worden gemaakt en dus was het tijd voor een nieuwe ster: Lenny Kravitz. Nadat zijn dochter vorig jaar het gezicht was van Eleven Paris, is het nu de beurt aan vaderlief om te shinen.

De rockster deed deze fotoshoot niet alleen. Aan zijn zijde stond het 19-jarige topmodel Charlotte Free. Charlotte is bekend omwille van haar grungy look regenboogkleurige lokken en mag zich de lieveling noemen van Vivienne Westwood. 

Renaud Corlouër fotografeerde het duo in sunny Miami. Don’t they look extremely cool? De styliste heeft handig gebruikt gemaakt van de prachtige kleuren uit de collectie en de modellen. Dit zorgt voor een onmiskenbare waauwwww-factor. Cool, fris en een gigantische portie charisma? Yes, they have it all

Meer lezen over Eleven Paris en hun voorgaande campagnes? Kijk snel op Eleven Paris FW 2012: Beauty and The Beast continued, Iggy Pop & Daisy Lowe for Eleven Paris en When Zoë met Eleven Paris

Pics SS2013 Eleven Paris by Renaud Corlouër

Met medewerking van Loes van Look. 

page loaded