Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

44-jarige Stephanie Seymour in campagne van Jason Wu

Door Tiany op 20.01.2013

Wanneer we een model van 16 jaar zien, kijkt niemand op. Maar -ho eens even- bij een 44-jarig supermodel gaan onze ogen wijd open en direct op inspectie. Don’t understand me wrong -voor ons staat op modellenwerk geen leeftijd maar de modewereld denkt daar toch vaak anders over. Wij zijn in ieder geval razend benieuwd naar het resultaat van Stephanie Seymour in de campagne van Jason Wu. Let’s have a look.

Het supermodel uit de jaren '80 en '90 is het gezicht van de lente/zomercampagne 2013 van Jason Wu. Klein detail: ze is ondertussen al 44 jaar. In de modellenwereld is de grens van 30 meestal de eindmeet, maar dat is buiten Stephanie Seymour gerekend. 

Tijd lijkt geen sporen achter te laten op haar schoonheid. Een onberispelijk figuur, geen rimpeltje te bespeuren en zelfs geen lijntjes kunnen we vinden onder ons vergrootglas. Nu zal er hier en daar wel wat photoshop aan te pas zijn gekomen, maar dat is uiteraard bij young faces ook het geval. She is still gorgeous and shining. Wij hopen dat we ook op die manier oud mogen worden!

De collectie van Jason Wu is geïnspireerd op fotograaf Helmut Newton. Stephanie kreeg een streepje voor, doordat ze deze legende gekend heeft en dus een nog betere vertolking kon neerzetten van deze sexy collectie. Want het moet gezegd worden, die kanten legging doet ze alle eer aan met haar killer body.

De foto’s voor de campagne werden gemaakt door het Nederlandse liefdeskoppel Inez van Lamsweerde en Vinoodh Matadin. Sowieso een goede zet voor zo’n coole collectie, Jason Wu!

Hands up voor deze gedurfde keuze, wij zijn helemaal pro. 

Met medewerking van Loes van Look

page loaded