Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Rihanna x River Island sneak peek

Door Astrid op 19.01.2013

Vorige zomer konden we al -met veel plezier- aankondigen dat Rihanna en River Island de handen in elkaar slaan voor een exclusieve collectie die deze lente in de winkels ligt. Oké iedereen was super excited, bla bla… Maar nieuws als dit kan je natuurlijk geen half jaar stil houden. Wij vonden hier en daar al enkele beelden van deze long-awaited collection.

Op donderdag 6 december 2012 lichtte River Island zelf al een tip van de sluier door enkele backstage beelden van de campaign shoot de wereld in te sturen. Niet té veel natuurlijk, maar net genoeg om ons nieuwsgierig te houden! Daar konden we de allereerste look van de collectie spotten: een blauwe, hooded jumpsuit met zilveren knopen.


Foto via de River Island Blog

En nu werd een 2de item uit de collectie gesignaleerd op het world wide web! Riri postte op maandag 14 januari 2013 een foto van zichzelf op Instagram met daaronder: #complex #RihannaforRiverIsland jacket #phuckyodesigner. We zien de zangeres wearing a parka in wat lijkt hetzelfde materiaal (velours) te zijn als dat van de jumpsuit. Veel commentaar op de jacket werd er echter niet gegeven. Riri’s über sexy pose leidde de aandacht een beetje af, haha! 

Toch hoop ik eerlijk gezegd dat de rest van de collectie ook niet uit deze donkerblauwe spons bestaat. Wie Rihanna zegt, denkt toch color, glam & sexy! Of ben ik daarin alleen? We zullen echter geduld moeten hebben tot februari om de hele collectie te zien.

Die hard fan van zowel Riri als River Island? Schrijf je dan zeker in op de River Island website en van zodra er meer nieuws is over de collectie, ben jij de 1ste die het hoort! 

page loaded