Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Sneak peak bij Filippa K SS2013

Door Karen op 18.01.2013

De lentecollectie van Filippa K staat weer helemaal klaar om al jullie harten te veroveren. Zoals we gewend zijn van het merk is het pure luxe in eenvoud, zonder frullen en franjes. In deze mooie stoffen, neutrale kleuren en perfecte pasvorm ben je altijd op je mooist. Wij geven jullie alvast een sneak peak van de Spring collection 2013. Let’s have a look.  

Voor de vrouwencollectie is het karamelkleurige rokje een echte blikvanger en meteen mijn favoriet. Het oogt speels maar toch elegant. De blouses blijven voor de komende lente nog steeds hoog dichtgeknoopt. Het speelse rokje staat in fel contrast met de witte blouseCopy this look ladies!

Bij de mannen is het ook nog steeds soberheid en elegantie wat de klok slaat. Een mooi gesneden pak geeft alvast een voorsmaakje van de strakke collectie.

Verder laten ze nog niet veel in hun kaarten kijken bij Filippa K wat de mannencollectie betreft. Al zijn we nu al fan van de sweater met het openstaande witte borstzakje. Een mooi detail waardoor je in 1 oogopslag ziet dat deze man weet wat hij draagt. 

Curious en wil je meer zien? Wij ook! Helaas zullen we nog een beetje moeten wachten op de volledige collectie tot de 1ste zonnestralen door de wolken piepen. Nog eventjes geduld peeps, we keep you posted!

Met medewerking van Loes van Look. 

page loaded