Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Go new nonchalence

Door Bieke op 18.01.2013

Een rijk geborduurde rok, gecombineerd met een oversized T-shirt of grungy ruitenhemd? Must be Dries. Dries Van Noten. De Vlaming is een krak in het neerzetten van couture met een casual ease. Een perfecte combo van masculiene volumes en vrouwelijke verfijndheid, I can handle it.

Zijn SS2013 collectie is hier het mooiste voorbeeld van, oh oui je suis in love! Was je even niet bij de pinken en heb je deze adorabele collectie tot nu toe gemist, haal dan hier je schade in. Deze new nonchalence collectie hangt heel binnenkort in de winkels, dus sparen die centjes! Wij zitten alvast op het puntje van onze stoel te wachten op de collectie waarmee het modegenie héél binnenkort op de proppen komt tijdens de FW2013 Paris Fashion Week. 

Dat gezegd zijnde, ben ik een über super-snap fan van de new nonchalence look. Een flashy pailletten rokje met een oversized T-shirt, een strakke jurk decked out in gold met een houthakkers of camouflage hemdje of een classy pencil skirt met een sweatshirt on topRinglyding, fashion your chic-belts: the new nonchalence look hits with full force! Een relaxed gevoel en toch niet te pyjama-achtig dankzij de nodige sparkle. Inspiratie? Here you go.
Alle pics via pinterest

page loaded