Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Vans x Love me!

Door Koen op 17.01.2013

Dat we bij Belmodo fan zijn van collabs is helemaal geen geheim. Good news, want nu komt Vans opnieuw met een geweldige samenwerking op de proppen. Na Kenzo en Hello Kitty is het de beurt aan street artist Curtis Kulig. Get ready to fall in love! De collectie bevat een nodige dosis loooove. Kulig is gekend om zijn love me-slogans en de sneakers staan dus ook helemaal in het teken van de liefde.

Curtis Kulig houdt van zijn stad, New York. Overal waar je komt in the big apple kom je dan ook zijn werk tegen. En als echte skater is het niet meer dan normaal dat hij zelf helemaal verzot is op de sneakers van Vans.

De Vans x Love Me collectie telt 3 modellen van hippe shoes en je kan ze nu al kopen via de online shop! Run, click and buy my dear! Als je de ervaring van het live shoppen in de winkel niet kan missen, kan je vanaf de lente terecht in jouw shoe store!

page loaded