Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Tune in voor de HUGO BOSS livestream

Door Michael op 17.01.2013

Who wants to sit front row? We do, of course! En voor de HUGO BOSS Fashion Show tijdens Berlin Fashion Week is dit gewoon mogelijk. Yieha!

Today, om 20:30 wordt de fashion show live gestreamed. HUGO BOSS zorgt ervoor dat iedereen kan genieten van de fashion magic. Het is heel eenvoudig: gewoon inloggen op de website en geniet LIVE van de modeshow

Belmodo kreeg een ticket voor de show en Belmodo addict Angelique is de lucky bastard die midden in de fashion crowd zit. Zij brengt live verslag uit vanop de grand modeshow. Dus volg haar op Instagram voor alle sneak peeks and some previews

Wil je nog meer te weten komen? HUGO BOSS heeft ook een on-site reporter die al jouw vragen beantwoordt via Twitter. Gebruik de officiële hashtag #HUGO en laat al jouw vragen maar knallen. HUGO BOSS voorziet je van alle yummy insights en neemt je stiekem mee achter de schermen. 

And there is more! Meteen achter de show gaat de HUGO Red TV commercial in première. Wij weten in ieder geval wat we gaan doen vanavond want dit willen we niet missen. So be sure to tune in

Met medewerking van Loes van Look.

page loaded