Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

H&M Spring 2013

Door Michael op 16.01.2013

De koude winter is nog lang niet voorbij maar oh-oh wat kijken we uit naar de 1ste zonnestralen op onze snoet! De 1ste preview van de Spring collectie van H&M brengt al een beetje de zon binnen. Ladies and gentlemen, let’s have a look.

Women

De collectie voor vrouwen komt overgewaaid uit authentieke volkstammen van over heel de wereld. Sterke etnische invloeden tekenen de collectie in combinatie met minimalisme. Indianen ruches, leer met embroidery en rood patchwork met verschillende motieven. 

Deze look wordt ook gebracht in een stoere variant met een beetje bling en studs. Een mooi gilet in gebroken wit met studs all over the place is daar een mooi voorbeeld van. Ook de broek met some silver shimmer vinden we een mooie aanvulling op deze outfit.  

De key look is definitely het silhouet dat het filmpje afsluit. Een volledig zwarte outfit, gecombineerd met een kort etnisch jasje. Het jasje heeft een futuristische snit met hoge mouwen. The little jacket is bezaaid met kleine spiegeltjes en embroidery.

Men 

H&M toont 2 afwisselende silhouetten op de catwalk: de dandy look en een wild boy look

De dandy look heeft mooie chino’s tot aan de enkels, in combinatie met kabeltruitjes en scherp gesneden jasjes. De opvallendste look is het volledig groene pak. De gekozen kleur groen is zacht, waardoor je het wandelende kerstboom-effect vermijdt. In combinatie met de sportschoenen, het blauwe hemd en blauwe pochet oogt het jong, stijlvol en een tikkeltje gedurfd. 

De wildere look houdt het vooral bij zwart. De skaterachtige pet zet de toon en het haar wordt wild los gegooid. De edgy kabeltrui is een must-have. Het is een klassieke kabeltrui die een edgy look krijgt door de combinatie van kabels en gaatjes. 

Ook voor deze look is een volledig groene outfit een eyecatcher. Layers, layers, layers. Een groene gestreepte broek, een groen shirt in combinatie met een hemd en een stoer groen leren jacket. 

Krijgen jullie het ook spontaan warm bij het zien van deze collecties? Wij hebben alvast zin in wat zonneschijn en korte broekjes. Let the summer begin

Met medewerking van Loes van Look.

page loaded