Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Eva Daeleman capsult met Vila

Door Michael op 16.01.2013

Eva Daeleman, de Vlaamse omroepster met het witte koppie – waar we overigens grote fan van zijn – maakt haar debuut in de modewereld! Ze teamt up met het Deense kledingsmerk Vila Clothes voor een minicollectie van 4 silhouetten. Oh yeah!

De collectie ‘Love life & keep smiling’ bestaat uit lieve en toch stoere stukken die we, 1 voor 1, very Eva vinden. Perfecto, niet? Ze koos voor designs die anno 2013 in elke jonge garderobe passen en perfect behoren tot de categorie mix & match. Eva houdt van die typische Deense fashion touch van Vila en de diversiteit aan basisstuks en trend piecesEva, we just couldn't agree more.

De collectie kan je vinden in de winkel op 2 verschillende momenten. Op donderdag 14 februari 2013 wordt er gestart met de verkoop van o.a. de leren perfecto en de panterbroek. Shotgun


Outfit te koop vanaf donderdag 14 februari 2013


Outfit te koop vanaf donderdag 14 februari 2013

Voor nog meer summer fun van de Eva Daeleman x Vila Clothes collectie trek je best naar de store vanaf vrijdag 08 maart 2013.


Outfit te koop vanaf vrijdag 8 maart 2013


Outfit te koop vanaf vrijdag 8 maart 2013

Belmodo's fashion guru Tiany en mighty Michaël waren gisteren van de partij op de officiele lancering van de collectie. De reacties waren unaniem positief én terecht. We can't wait!


Tiany ziet er alvast in haar nopjes uit winkEva Daeleman (links bovenaan) posing tijdens de persvoorstelling in de Antwerpse bar Josephine's. De ladies achter Vila Clothes België (rechts bovenaan). Vila modellen (links onderaan) showen de capsulecollectie. Eva Daeleman, Ella Daeleman & Emma Daeleman giving a big smile (rechts onderaan).

www.vila.com

Met medewerking van Maxime Yde.

page loaded