Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Guy Ritchie regisseert H&M bodywear campagne van David Beckham

Door Karen op 15.01.2013

Na het succes van de 1ste bodywear collectie van David Beckham voor H&M -check zeker nog een keertje de artikels David Beckham uit de kleren voor H&M en Say hello to my new BFF: David Beckham!-, is het nu tijd voor een vervolg. Wij zijn David Beckham in ondergoed nog lang niet moe en er is een nieuwe David Beckham Bodywear collectie in aantocht, dus: 3 times hooray

Ter ere van deze collectie werd er een nieuwe filmcampagne gemaakt. Deze werd geregisseerd door niemand minder dan filmregisseur Guy Ritchie.

David is natuurlijk al een gevierde voetbalheld, maar in deze campagne mag hij een actieheld spelen. Een actieheld met bijzonder weinig om het lijf. Mister Beckham rent -enkel in een boxershort- door alle straten en tuinen van Berverly Hills. Normaal zijn we niet zo fan van actiefilms maar voor deze campagne maken we graag een uitzondering. 

De Bodywear collectie bekent meer kleur dit keer. Zo zijn er nu ook rode en blauwe ondergoeduitvoeringen. Een tip van Belmodo: ze zijn perfect voor Valentijnsdag, ladies. Hou je niet zo van kleurtjes? De neutrale tinten zitten ook nog steeds in de collectie. 

David Beckham laat weten dat de samenwerking met Guy Ritchie super goed verlopen is. “Hopelijk beleeft iedere kijker er evenveel plezier aan als ik bij het maken ervan.” Wel David, die kans is heel groot! 

Met medewerking van Loes van Look. 

page loaded