Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Mieke Dierckx, een spel van vorm & kleur

Door Michael op 14.01.2013

Een spel van geometrie en verfrissende kleuren in draagbare tassen, juwelen en accessoires. Dat is Fair & Square by Mieke Dierckx. De ontwerpster studeerde architectuur en edelsmeedkunst en dit resulteert in een interessante combinatie van talenten en inzicht.

 

Architecturale vormen inspireerden Mieke tot de BrickbyBrick collectie, een verzameling juwelen en handtassen, opgebouwd uit rechthoekige vormen. De zilveren ringen, oorringen en broches zijn unique, one of a kind pieces.

De BrickbyBrick textiel collectie, bestaande uit lederen tassen en sjaals, spelen hide and seek met jouw andere kledij. Couleur Cachée gaat hier dieper op in. De dubbele laag in de accessoires zorgt voor een splash of color die af en toe naar buiten komt piepen.

Deze ingenieuze goodies kun je online bestellen op de webshop van Mieke Dierckx of scoren op verschillende markten. Check de website voor data! 

Met medewerking van Maxime Yde.

page loaded