Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Met Sessùn op cruise

Door Karen op 14.01.2013

Yes, yes, triple yes! Sessùn start deze lente een nieuwe traditie en ontwerpt zijn allereerste crossièrecollectie!

Het Franse label, bekend om zijn gesofisticeerde maar casual designs, wil met deze tussentijdse collectie fashionista’s vlot combineerbare stukken aanbieden voor die wisselvallige maanden tussen de zomer en de winter. You know: aprilse grillen, maartse buien en in mei leggen alle vogeltjes een ei… wink

Sessùn Early Spring 2013 is “vrolijk als een voorjaarshemel, zoals als een zomerbriesje -maar ook grillig als een herfstwolk”.

De collectie Spring Dream kleurt groen vs. roodoranje, snoepjeskleuren vs. diepe tinten. Motieven versieren de vederzachte en warme stoffen van de uitgepuurde ontwerpen. De sterke mix van materialen, snits en patronen verleiden elke Sessùn lover tot deze crossièrecollectie.


'Spring dream' ligt nu in de winkel. Ohja, even daarover...

De fashion gods hebben onze gebeden aanhoord. In Brussel is de allereerste Sessùn flagshipstore in de Benelux feestelijk geopend. Belmodo was erbij, zag dat het goed was & pende everything you need to know over deze geweldige winkel neer in het Sessùn shop report. Je vindt de store op de Kolenmarkt 59, 1000 Brussel. 

Met medewerking van Maxime Yde.

page loaded