Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Georgia May Jagger x H&M

Door Astrid op 14.01.2013

Dat Georgia May Jagger niet vies is van some modelling hier en daar wisten we bij Belmodo al langer. Na jobs voor o.a. Marc Jacobs, Hudson jeans & Vivienne Westwood leent rock ‘n’ roll ‘dochter van’ haar talent nu aan modeketen H&M.


Love, love, loooove this Brigitte Bardot-ish hairdo!

De Zweden komen binnenkort (vanaf februari in stores) met een gloednieuwe lijn, Rock ’n’ Roll Mansion, en wie is daar nu een beter gezicht voor dan de dochter van rock legend Mick Jagger? Wanneer Terry Richardson dan nog eens achter de lens kruipt, kan dit niet anders dan een top campagne worden.

De foto’s werden genomen in een fancy Parisian apartment and we found some behind the scene pics. Ik ben alvast helemaal weg van the big hair en make-up! En natuurlijk van de kleren, want ook daar kunnen we al een glimp van opvangen. De witte bikerjas staat al op mijn verlanglijstje. Ik hoop dat de collectie ook accessoires en juwelen zal bevatten, ‘cause I have my eye on those white and orange shoes!


This jacket...

... and those shoe's, please. 

Foto’s: Dailymail

page loaded